ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και με μεταπτυχιακό (MSc) στην Ψυχολογία Υγείας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αγγλίας (UWE BRISTOL). 

Είμαι εκπαιδευόμενη στη Συστημική – Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική στο Κέντρο Συστημικής Μελέτης και Θεραπείας Θεσσαλονίκης (Κε.Σ.Με.Θ.Θ) το οποίο αποτελεί φορέα πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Οικογενειακής Θεραπείας (EFTA).

Είμαι τακτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ.) και πιστοποιημένη Ψυχολόγος στη χορήγηση και ερμηνεία των εξής ψυχομετρικών δοκιμασιών:

  • Τεστ προσωπικότητας: ενηλίκων-ανηλίκων
  •   Κλίμακες ψυχοπαθολογίας: ενηλίκων-ανηλίκων
  • Κλίμακες εκτίμησης νοημοσύνης: ενηλίκων-ανηλίκων
  • Νευροψυχολογικές δοκιμασίες: ενηλίκων-ανηλίκων

Παράλληλα έχω εκπαιδευτεί στην Ψυχική Υγεία (Α’ Ψυχιατρική Κλινική Παπαγεωργίου & Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, Θεσσαλονίκη) και στη Σχολική Ψυχολογία (ΚΕΔΙΒΙΜ – ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ).

Αυτό το διάστημα υποστηρίζω, στο γραφείο μου και διαδικτυακά, παιδιά, εφήβους, ενήλικες, ζευγάρια και οικογένειες. Επιπλέον, συνεργάζομαι με το ”Doctor Any Time” και το ”My therapist” μέσω των οποίων παρέχω, και διαδικτυακά, ψυχολογική υποστήριξη. Επιπλέον, συνεργάζομαι ως Ψυχολόγος Υγείας με το Εργαστήριο Ανδρολογίας και Γονιμότητας ”Ζεγκινιάδου” που εξειδικεύεται στις δυσλειτουργίες και στα προβλήματα του ανδρικού σπέρματος και σε σύγχρονες εξετάσεις γονιμότητας για τη γυναίκα.

Στο παρελθόν έχω εργαστεί σε διάφορα κέντρα παροχής ψυχολογικής υποστήριξης (Κέντρο Ειδικών Θεραπειών ”Σκέπη”, ”Νους και Λόγος”, ”Sensory and Messy Play”, Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης ”Δ.Ο.Μ”, Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων ”ΑΡΣΙΣ”, ”South Gloucestershire Council” και στην κατασκήνωση ”Ελαιώνες”) και έχω προσφέρει εθελοντική ψυχολογική υποστήριξη στην Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και στην Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων ”ΑΡΣΙΣ”.